Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

 


Βουλευτικές Εκλογές
Ύποψήφιοι Βουλευτικών Εκλογών

Δημοσκοπήσεις Βουλευτικών Εκλογών

Αυτοδιοικητικές Εκλογές

Υποψήφιοι Αυτοδιοικητικών Εκλογών

Ευρω-εκλογές

Υποψήφιοι Ευρω-εκλογών

Εκλογές και Ενημέρωση

Greek Politics Journal

Η Βουλή των Ελλήνων

Μέσα Μαζικής ΕνημέρωσηςΣτείλτε τα σχόλιά σας
 
•GREEK POLITICS JOURNAL
  •HOME   •ΕΓΓΡΑΦΗ   •ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  

Greek Politics Journal

 

H συμμετοχή σου είναι σημαντική,
η γνώμη σου μετράει,
οι ψηφοφόροι σε αναζητούν


 
Αποστολή άρθρων για το GPJ μέχρι 4 Μαΐου 2012
email: gpj@eklogesonline.com
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΡΘΡΑ
 
«Οι Εκλογές του 2012 και η Ευρωπαϊκή Οικονομική Κρίση:
Η Επόμενη Ημέρα για την Ελλάδα»

Το διεθνές ηλεκτρονικό περιοδικό Greek Politics Journal (GPJ), το οποίο αναπτύσσεται στον παγκόσμιας απήχησης ηλεκτρονικό Κόμβο (Portal) www.eklogesonline.com, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε με άρθρο σας στην ειδική ηλεκτρονική έκδοσή του με τίτλο

"«Οι Εκλογές του 2012 και η Ευρωπαϊκή Οικονομική Κρίση:
Η Επόμενη Ημέρα για την Ελλάδα»"

Το Greek Politics Journal (GPJ) πρόσφερε με μεγάλη επιτυχία την ουσία της προεκλογικής δράσης στις βουλευτικές εκλογές του 2009, 2007, 2004 και 2000, καθώς και στις Νομαρχιακές και Δημοτικές Εκλογές του 2010, 2006, και του 2002 σε περισσότερους από 4.000.000 επισκέπτες/αναγνώστες του από όλο τον κόσμο. Φιλοξένησε άρθρα και αναλύσεις πολιτικών, πανεπιστημιακών, ειδικών επιστημόνων, ερευνητών και δημοσιογράφων, καθώς επίσης τη στρατηγική και τους στόχους των πολιτικών κομμάτων, των υποψήφιων βουλευτών, των νομαρχών και των δημάρχων.

Άρθρα Υποψήφιων, Ακαδημαϊκών, Ειδικών Συμβούλων και Δημοσιογράφων για τις εκλογές

VOLUME I
Elections 2000
VOLUME II
Elections 2002
VOLUME III
Elections 2004
VOLUME IV
Elections 2006
VOLUME V
Elections 2007
VOLUME VI
Elections 2009
VOLUME VI
Elections 2010
 

Το GPJ έχει φιλοξενήσει – μεταξύ άλλων – άρθρα αρχηγών κομμάτων του Γιώργου Παπανδρέου, της Αλέκας Παπαρήγα,του Φώτη Κουβέλη, του Γιώργου Καρατζαφέρη, της Ντόρας Μπακογιάννη, βουλευτών και γενικότερα υποψηφίων διαφόρων κομμάτων, όπως του Γιάννου Παπαντωνίου, του Νίκου Χριστοδουλάκη, του Προκόπη Παυλόπουλου κ.ά, καθώς επίσης και άλλων σημαντικών παραγόντων του δημόσιου βίου της χώρας μας.

Το GPJ είναι ανεξάρτητη ηλεκτρονική έκδοση, η οποία καθιερώθηκε ειδικά για την προώθηση της ανταλλαγής ιδεών και απόψεων σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις και τις εκλογές. Στοχεύει στη βελτίωση της κατανόησης και προβολής επιμέρους θεμάτων, όπως είναι ο ρόλος του Διαδικτύου ως επικοινωνιακού μέσου στην πολιτική και το πολιτικό μάρκετινγκ, η χρήση των νέων τεχνολογιών στην πολιτική επικοινωνία, οι έννοιες της «ηλεκτρονικής κυβέρνησης», των «ψηφιακών πολιτικών κομμάτων του μέλλοντος», η κυβερνο-δημοκρατία, ο κυβερνο-πολιτισμός, η κυβερνο-πολιτική και η κυβερνο-ασφάλεια.

Ο χαρακτήρας της έκδοσης είναι διεθνής και απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες ανά τον κόσμο, τους πολιτικούς, τους υπευθύνους στρατηγικής, τους ερευνητές και τους ειδικούς ακαδημαϊκούς.

Το άρθρο σας στην ειδική ηλεκτρονική έκδοση για τις Βουλευτικές εκλογές του 2012 με τίτλο «Οι Εκλογές του 2012 και η Ευρωπαϊκή Οικονομική Κρίση: Η Επόμενη Ημέρα για την Ελλάδα» προτείνεται να κυμαίνεται μεταξύ 500-1.000 λέξεων (2-4 δακτυλογραφημένες σελίδες). Επιτρέψτε μας να σημειώσουμε ότι η αποστολή των στοιχείων και του άρθρου σας με e-mail διευκολύνει τον χρόνο που μεσολαβεί από την παράδοση των στοιχείων μέχρι το «ανέβασμά» τους στο Διαδίκτυο. (Αποστολή Άρθρων μέχρι 4 Μαΐου 2012).   

Αν σας ενδιαφέρει να συμμετέχετε με άρθρο σας στην ειδική ηλεκτρονική έκδοση του Greek Politics Journal για τις βουλευτικές εκλογές του 2012 θα σας παρακαλούσαμε να στείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας (Όνομα, Ιδιότητα, Τηλέφωνο και Φαξ) ή το άρθρο σας με τα στοιχεία επικοινωνίας σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: gpj@eklogesonline.com.

Αποστολή άρθρων μέχρι 4 Μαΐου 2012 στο email: gpj@eklogesonline.comΌροι Χρήσης του διεθνούς Κόμβου (Portal) www.eklogesonline.com

 
Προφίλ

Η γνώμη μας

Μοντέλο ΔΑΠΑΠ

Τα ΜΜΕ για το GreekElections

Info-Com
Research Society


Επικαιρότητα

Σύνδεσμοι